Prehrana
5 posters
Stranica 1 / 1.
Prehrana
Ovdje napišite čime hranite svojeg psa.. pripremate li mu kakve posebne obroke ... samo napišite i podjatlite svoja iskustva s nama
Re: Prehrana
ja kako š čime ... najčešće eukanuba..... sad za djetu jel diva mora na dijetu .... inače i ja joj sama nekad nešto pripremim i pomiješam hranu i tak ....
napiši ako joj nekad mješaš hranu kako i itd.
novi recept dobro dođe ..... hihih
napiši ako joj nekad mješaš hranu kako i itd.
novi recept dobro dođe ..... hihih
ja ammy dajem eukanubu ali vise jede piletinu i tako to ali ako nema apetita pomjesam s cokoladnim prahom za pse...
pa nebi se bas smijela stalno izmjenjivat prehrana psa i izlozbenim psima se smiju iskljucivo davati malo bolje hrane(purina,royal canin,hill's,eukanuba..),makar svasta stavljaju u te hrane i nezelim joj to vise davat.
Ja sam Azyci davala 1.royal canin,al smo onda presli na Hill's,no od tega svega se debljala ko luda i sada joj dajemo povrce,voce,rizu,jogurt....itd.
Bolje je i smrsavila je!
Ja sam Azyci davala 1.royal canin,al smo onda presli na Hill's,no od tega svega se debljala ko luda i sada joj dajemo povrce,voce,rizu,jogurt....itd.
Bolje je i smrsavila je!
ja Divi najčešče dajem eukanubu i zadovoljna sam s tom hranom .... sad više ne mijenjam tako često ... već smo neko vrijeme na eukanubi i mislim da ću ostat na njoj jel je super .... prije sam izmjenjivala okuse ...stalno nešto novo ali više ne .... više joj miješam hranu ...
meni je ammy od dehidrata na eukanubi osim ako se ne izbaci nest novo onda probamo jede i cesar od govedine i nase hrane ali je jako izbirljiva ima nova hrana mediteran od koje ammy ima proljev i ne valja hrana...a navodno je u rangu s hillsom eukanubom rc-om mislim helloo..
nema probleam ... imaš i od boscha i royal canina mislim ... imam ti ja sve moguće lekte o toj prehrani pa ču ti napisat
Barnye jede eukanubu adult small i stvarno se ne mogu požalit na hranu,samo pohvale! uz to mu nekada kupim konzervu cesar,pa u malim količinama miješam s eukanubom... A što se poslastica tiče,najdraže su mu rodeo žvakalice,to stvarno obožava!
Stranica 1 / 1.