ey svima, da to sam ja
2 posters
Stranica 1 / 1.
ey svima, da to sam ja
Bok svima. Ja sam Anna. imam 12 godina, živim u Dugom selu, blizu Sesveta. Imam psa Divu, ona je ravnodlaki retriver. Volim životinje, družit se s prijateljima idr.
Kasnije ću vam reć još o sebi, a sad moram ić.
Bye
Kasnije ću vam reć još o sebi, a sad moram ić.
Bye
Re: ey svima, da to sam ja
Dobrodošla...!!
Hvala što si se ulogorala!!
p.s možeš staviti slike od Dive pa da ju vidimo!...
Hvala što si se ulogorala!!
p.s možeš staviti slike od Dive pa da ju vidimo!...
Re: ey svima, da to sam ja
Evo još malo o meni:
Volima životinje, posebno pse i konje. Bavim se jahanjem. VOlim se družiti sa svima i iči sa psom, frendovima i njihovim pesekima u šumu. Volim svoju malu garavušu. Željela bih učiti što više jezika a učim engleski (učila sam i njemački). U školi su mi najdraži priroda, tjelesni( ne izgledam kao sportski tip) , povijest, matematika .... ma više - manje sve. SA školom nemam problema. imam brata, seku , tatu i mamu a i još dakako rodbinu. Naj frendovi su mi: Maja, Mirna, Iva, Marcela; Dorotea, Iva M. Anamarija, Jelena, barbara, Lucija, Adriana, Tomy, Gabi ......... A frendovi: Kiki, Mark , Iv, Gogo, Anto, Filip, Karlo, Ano .....
Nevolim ljude koji muče životinje i slično. Željla bih posjetiti Afriku i Safari sa Majom ....
Neznam što da još kažem... pa.... pitajte sve što vas zanima
Volima životinje, posebno pse i konje. Bavim se jahanjem. VOlim se družiti sa svima i iči sa psom, frendovima i njihovim pesekima u šumu. Volim svoju malu garavušu. Željela bih učiti što više jezika a učim engleski (učila sam i njemački). U školi su mi najdraži priroda, tjelesni( ne izgledam kao sportski tip) , povijest, matematika .... ma više - manje sve. SA školom nemam problema. imam brata, seku , tatu i mamu a i još dakako rodbinu. Naj frendovi su mi: Maja, Mirna, Iva, Marcela; Dorotea, Iva M. Anamarija, Jelena, barbara, Lucija, Adriana, Tomy, Gabi ......... A frendovi: Kiki, Mark , Iv, Gogo, Anto, Filip, Karlo, Ano .....
Nevolim ljude koji muče životinje i slično. Željla bih posjetiti Afriku i Safari sa Majom ....
Neznam što da još kažem... pa.... pitajte sve što vas zanima
Stranica 1 / 1.