Ammy
5 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Ammy
ey,
drago mi je što si došla .....
pozz tebi i tvojoj kokerici Ammy ....
wa: welcome u naš mali raj ....
drago mi je što si došla .....
pozz tebi i tvojoj kokerici Ammy ....
wa: welcome u naš mali raj ....
HELLOU!!!:..
WELCOME AMMY.....
napiši nam kolko god imaš, dal ideš sammy na izložbe....i tak...mašte malo???
WELCOME AMMY.....
napiši nam kolko god imaš, dal ideš sammy na izložbe....i tak...mašte malo???
sa ammy idem na izlozbe jako cesto ali opet ne precesto idem na gotovo svaku u zagrebu na svaku u zadru a na ostalima ja hendlam ili smo gledaoci..idemo na izlozbe jer ih ona i ja obozavamo...naime, voli se pokazivati.... handlam 2 godine...iz zadra sam... prije ammy imala sam 2 skotske ovcarke Kassandru i Karinu zvane Kesi i Lesi... Lesi je otrovana sa nepunih 7 godina a Kesi je svladala starost u 15 godini zivota... Luda sam za psima od svojeg rodenja...Naime,odrasla sam s psima...moj zivot bez pasa nebi bio zivot...Moja velika strast su i konji ali necu o tome posto je ovo ipak forum od svega....voljela bi ovdje biti moderator...hehe....sigurna sam da je to nemoguce... voljela bi da je moguce...
Za mod... trebaš pitat Lunu & Dexa ... Inače super si napisala ... pa kaj da te još pitam.... koliko imaš godina ... nisi napisala
Ammy je napisao/la:..voljela bi ovdje biti moderator...hehe....sigurna sam da je to nemoguce... voljela bi da je moguce...
Vidiš da je moguče.....
A kakav si pesimist bila....
izvinjavam se jer me dugo nije bilo tocnije 5 dana. bila sam u zagrebu bez pristupa internetu. jos jednom sorry
Stranica 1 / 1.