KOKERICA AMMY!!
+3
Kristina
Diva
Ammy
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: KOKERICA AMMY!!
evo mene napokon...slika je preedivna isto ko i ammy....ona ima svog the dga....prešlatko...
ljudi odlucila sam se malo ozbiljnije bavit fotkanjem (kupit novi fotic od canona, posvetit tome vise vremena,itd.) sto mislite bi li bila uspjesna?
Da, bila bi sigurno jer si dobra u tome. I ja o tome razmisljam ali nista od ozbiljnije fotografije do proleca (grrrr), jer sada imam samo mob za fotkanje!
kokerica ammy je valjda jucer u parku nesto pojela i povraca tak da mi je sva bubana..danas je malo bolje ali ne puno...
...baš ima slatka uheka...joojj...da se rastopiš....
držimo fige da nam princeza ozdravi....
držimo fige da nam princeza ozdravi....
e ja idem u fotografsku školu...pa,mogla bi biti uspješna! Vidjela sam kako si napravila montažu one slike na kojoj piše Ammy i u pozadini je snijeg,planine... To si napravila u photo shopu,ili? Na slici ti se vidi da je montaža,po rubovima izrezane slike od Ammy i zbog ne poklapanja kontrasta boja,to se ne bi smijelo primjetiti ako se pravilno slika obrađuje u photo shopu. No,uglavnom slika ne može biti bolja kad je na njoj pas,kao npr.pas prekrasan kao Ammy! U svakom slučaju,dobro ti ide i samo tako naprijed! Ako trebaš neki savijet ili nešto sam reci(napiši).Ja u školi na računalstvu po cijele sate obrađujem slike za stranicu škole itd. i sve ostalo...pa znam dosta toga iako sam tek 1.razred
kana je napisao/la:e ja idem u fotografsku školu..
e kak ti je u fot. školi, ja sam 8 razred, još se odlučujem za srednju školu pa mogla bi mi malo više napisat o toj školi...
p.s. odgovori u topicu fotografiranje(tak nekaj)...
heh...hvala...ammy je zdrava! onu montazu mi je napravio frend pogledaj fotic koji namjeravam kupiti pa mi reci sto mislis..
predstavit cu vam prijatelje od ammy...
noa i frodo mopseki(brat i seka ali noa je u zagrebu pa je nema cesto)
mate stafford
noa, mate i ammy
kimmy
moby
ima ih naravno jos ali neke nisam slikala jer je to mission impossible..
noa i frodo mopseki(brat i seka ali noa je u zagrebu pa je nema cesto)
mate stafford
noa, mate i ammy
kimmy
moby
ima ih naravno jos ali neke nisam slikala jer je to mission impossible..
i meni su svi slatki...ovaj stafford ima kupirane uši ili...
kaj nisu to zabranili zeleni??
jesu ali on je iz novog sada a tamo se smije...
kaj nisu to zabranili zeleni??
jesu ali on je iz novog sada a tamo se smije...
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.