dogovor za web
5 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: dogovor za web
jel te mogu zamolit (ako možeš) da u kontakt dodaš i ovo)
msn - adresa : anna-w-95@hotmail.com
imam dvije ...
msn - adresa : anna-w-95@hotmail.com
imam dvije ...
Kristina,mozes mi pliz rec kak se taj dizajn napravi,postoji neki kod ili ne?
Ak postoji mozes mi ga pliz ovdje staviti(onaj moj)
I gdje se taj kod stavi da nastane site?
Ak postoji mozes mi ga pliz ovdje staviti(onaj moj)
I gdje se taj kod stavi da nastane site?
Ok!E da napravila sam si site (jos ga radim)pa pogledajte ak vam se da http://www.freewebs.com/astra-cavalier/
Astra ... Kako napraviš takvu stranicu ... koliko platiš rađenje te stranice ... koji program za to treba ... kak nađeš dizajn...
ne da mi se stranica od Kristine ne sviđa naprotiv Odlična je i puno joj hvala nego samo pitam ... možda mi se prohtje napravit koju hihih
ne da mi se stranica od Kristine ne sviđa naprotiv Odlična je i puno joj hvala nego samo pitam ... možda mi se prohtje napravit koju hihih
Ona pravi stranicu na freewebsu sto je jako jednostavno, ja sam svoje prve radila na freewebsu!
Oh, da i usput astra, ubicu te! Ja se toliko mucim da ti napravim stranicu, da bi ti na kraju napravila na freewebsu!
A kako se rade ... zanima me ...
Samo da znaš... Tvoja stranica mi je super!!!!!!! I puno ti hvala što si ju napravila.Točno je onako kako sam željela da bude i sve ti pohvale šaljem !
Samo da znaš... Tvoja stranica mi je super!!!!!!! I puno ti hvala što si ju napravila.Točno je onako kako sam željela da bude i sve ti pohvale šaljem !
Kristina je napisao/la:Oh, da i usput astra, ubicu te! Ja se toliko mucim da ti napravim stranicu, da bi ti na kraju napravila na freewebsu!
hmm, u jednu ruku nije to fer od nje, a u drugu, ako joj se nije sviđala stranica, je ok!..
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.