Psi za udomljavanje
4 posters
Stranica 1 / 1.
Psi za udomljavanje
Ako znate neke pse koji nemaju vlasnika (ne iz Azila, oni koji su u Azilu idu pod Azil) i treba ih udomit samo objavite ovdje. ili ako imate štence, dolutao je pas i ....
Samo objavite da pomognemo tj. pokušamo pomoći.
MISLIM DA SVAKI PAS TREBA IMATI NEKOGA TKO ĆE GA MAZITI, PAZITI I VOLJETI GA. A ON ĆE U ISTOJ MJERI I UZVRATITI
Samo objavite da pomognemo tj. pokušamo pomoći.
MISLIM DA SVAKI PAS TREBA IMATI NEKOGA TKO ĆE GA MAZITI, PAZITI I VOLJETI GA. A ON ĆE U ISTOJ MJERI I UZVRATITI
Re: Psi za udomljavanje
Slažem se s tobom "...DA SVAKI PAS TREBA IMATI NEKOGA TKO ĆE GA MAZITI, PAZITI I VOLJETI GA. A ON ĆE U ISTOJ MJERI I UZVRATITI".
ljudi koji mogu napustiti svog psa su...odvratni!užasni i ne znam ni ja kakvi!
ljudi koji mogu napustiti svog psa su...odvratni!užasni i ne znam ni ja kakvi!
da ... nažalasot ... ti ljudi nemaju vjerovatno srce .... jadni peseki onda lutaju .. a kakvi ljudi još postoje ... onda i maltretiraju te pse
A jesi čula zašto su neki ostavili svoje pse na ulici ....
NAGLUPLJE ŠTO SAM ČULA JE BILO: BOJA NJEGOVE DLAKE NE PAŠE MI UZ TEPIH ILI NASLONJAČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halo! Mislim tko je to mogao izjavit
A jesi čula zašto su neki ostavili svoje pse na ulici ....
NAGLUPLJE ŠTO SAM ČULA JE BILO: BOJA NJEGOVE DLAKE NE PAŠE MI UZ TEPIH ILI NASLONJAČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halo! Mislim tko je to mogao izjavit
Užas! Kako ljudi mogu bit...odurni! Šta ono,žena rodi djete koje ima crnu,a ne plavu kosu kao ona i napusti ga i rađa ponovo dok ne dobije plavo??? užas
Da istina ... raspravljamo o nečem drugom a nema veze za udomljavanje .... (ima malo al nije to to)
Stranica 1 / 1.