Izložbe pasa
+3
Luna
I love samoyeds
Diva
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Izložbe pasa
Ovdje možete pisati o svojim iskustvima s izložaba, ako imate neka pitanja u vezi izložaba itd.
TAKOĐER AKO TRAŽITE NEKOGA DA VAM VODI PSA NA IZLOŽBU (HENDLERA) U OKOLICI ZAGREBA, PO DOGOVORU I DALJE, NEKA SE JAVE NA MOJ MSN anna-w-95.hotmail.com ili blog http://flatteri.blog.hr na email anna.weber@email.t-com.hr, U TOPICU ILI ....
TAKOĐER AKO TRAŽITE NEKOGA DA VAM VODI PSA NA IZLOŽBU (HENDLERA) U OKOLICI ZAGREBA, PO DOGOVORU I DALJE, NEKA SE JAVE NA MOJ MSN anna-w-95.hotmail.com ili blog http://flatteri.blog.hr na email anna.weber@email.t-com.hr, U TOPICU ILI ....
Re: Izložbe pasa
Istini za volju, da. Postoje neki ljudi kojima je samo bitna pobjeda i kao što si rekla pres*******.
meni nepada napamet. cu ih ja podrzavat. nek oni idu na izlozbe, mogu im ja kupit keksice i ogrlicu i davilicu da budu dobri kad setaju
I love samoyeds je napisao/la:ok ja mislim o izložbama sljedece:
oprostite na izrazu: pre-se-ra-va-nje
Mislim da je to jako ruzno sto si rekao/la.
Jest,nekima je samo bitna pobjeda,no kada netko to radi s ljubvlju,onda ne vidim da je to preseravanje!
A dobro, istina je i to što kaže astra...
svako ima svoje mišljenje...slobodno se izjasnite...
svako ima svoje mišljenje...slobodno se izjasnite...
astra je napisao/la:I love samoyeds je napisao/la:ok ja mislim o izložbama sljedece:
oprostite na izrazu: pre-se-ra-va-nje
Mislim da je to jako ruzno sto si rekao/la.
Jest,nekima je samo bitna pobjeda,no kada netko to radi s ljubvlju,onda ne vidim da je to preseravanje!
E vidiš, i s tim se slažem
Evo ovako!
Ja na izlozbe idem jer to volim, da bih se druzila sa psima...
Ne razumem ljude koji tamo idu samo zbog pobede, jer ja nisam medju njima.
Jingles obozava izlozbe!
Dokaz: Na svakoj izlozbi mase repom, jednom samo sto me nije polizala u ringu!
Jingles obozava izlozbe!
Kristina je napisao/la:Evo ovako!
Jingles obozava izlozbe!
evo ja na izlozbe IDEM jer to obozavam i ka smo se vec dotakli toga kome treba hendlati psa nek se javi na kokerica_ammy@hotmail.com ammy je luda za izlozbama u ringu digne glavu visoko najvise i ponosno sve odraduje i mase repom i sretna je nevolim ljude koji pse tjeraju na to ako ne zele ne zele i pusti ih covjece pas je pas ima onih koji se vole pokazat a i onih koji nevole. Mislim da je ovo moje malo i skromno misljenje koje ce sutradan biti zaboravljeno ali nema veze ja sam svoje rekla.
ey, imam dobru vijest .... idem sa Divom na izložbu 1.3.2008.
Jedva čekam!!!!!!!!!
Meni nije bitna pobjeda nego zabava... još upoznam i pokojeg pravog i stinskog pasoljupca i fletoljubca ....
To je pravo veselje i zabava
Jedva čekam!!!!!!!!!
Meni nije bitna pobjeda nego zabava... još upoznam i pokojeg pravog i stinskog pasoljupca i fletoljubca ....
To je pravo veselje i zabava
1.3 je u Zagrebu, na zagrebačkom velesajmu mislim ... u svkom slučaju idem na nju ...
Ja sa svojim psom ne idem na izložbe,no mislim da su izložbe skroz ok. Zašto ne! J jednostavno nemam vremena,a ne želim da mi psa vodi netko drugi. No jednom kad ču imati vremena sigurno cu ici na izložbe,samo zbog zabave i upoznavanja ljudi i pasa.
Moja frendica mirna također će vjerovatno ič 1.3 ... skoro sve forumašice idu (hihihihi)
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.