My baby girl Luna...
+6
Ammy
Milica
Kristina
Diva
katee
Luna
10 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
My baby girl Luna...
Evo slikice moje pasice!!...
Luna..
Luna..
Zadnja promjena: ; ned pro 30, 2007 7:04 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Re: My baby girl Luna...
Lunin sin:)....
Together:
Together:
Zadnja promjena: ; ned pro 30, 2007 7:19 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
jao iskreno oni su mi najljepsi retriveri koje sam do sad vidla! drugi nek se ne uvrijede..
Da... Mada ni L&D nije sigurna da su cisti retriveri (misli da imaju nekaj labradorskog) ali u svakom slucaju su divni, za 5!
prekrašni su mali ljepotani ... jednu vejiku pucicu im saljemo ja i moja garavuša!
Ammy je napisao/la:jao iskreno oni su mi najljepsi retriveri koje sam do sad vidla! drugi nek se ne uvrijede..
Nadam se da ovo nije ulizivanjeee....heehe (šala)
no uglavnom HVALA svimaaa!!!
Također pusica garavuši i anni!!!
dobro...ajde..ajde...SVIMA PUSICAAA
ne nije!nikako! stvarno! imaju mi preslatku glavu tj.facu i svijetli su a ja obozavam sto svjetliju boju..
ovak, imam jednu možda vama lošu vjest a meni je i loša i dobra...ovako...dexa ču dat svojim jednim prijateljima...
razlozi su : 1. to što ja imam malo dvorište i nemam baš uvjeta za dva odrasla psa.
2. to što mislim da bi u drugoj obitelji bio puno sretniji jer inde na veliko dvorište uz predivnu obitelj
3.luna nije sterilitzirana, več je počeo skakat po njoj iako se ne tjera.
4. ja nemam vremena bavit se s dva psa
nemojte mislit sad da se nisam dobro ponašala prema njemu jer sam se dobro brinula za njega...
da sad dalje ne nabrajam razloge, reči ču vam, iako ovaj tekst izgleda kao da mi nije stalo do njega, STALO MI JE. zato ga dajem u dobre ruke (još točno neznam kad) ...
nadam se da čete me shvatit...
nadam se da me nečete napadat, ako vas još išta zanima, pitajte...
nemojte mislit da je meni sada lako, jer nije...
hvala na razumjevanju....
p.s. dex če biti u susjedstvu tako da čemo ga često posječivat...
razlozi su : 1. to što ja imam malo dvorište i nemam baš uvjeta za dva odrasla psa.
2. to što mislim da bi u drugoj obitelji bio puno sretniji jer inde na veliko dvorište uz predivnu obitelj
3.luna nije sterilitzirana, več je počeo skakat po njoj iako se ne tjera.
4. ja nemam vremena bavit se s dva psa
nemojte mislit sad da se nisam dobro ponašala prema njemu jer sam se dobro brinula za njega...
da sad dalje ne nabrajam razloge, reči ču vam, iako ovaj tekst izgleda kao da mi nije stalo do njega, STALO MI JE. zato ga dajem u dobre ruke (još točno neznam kad) ...
nadam se da čete me shvatit...
nadam se da me nečete napadat, ako vas još išta zanima, pitajte...
nemojte mislit da je meni sada lako, jer nije...
hvala na razumjevanju....
p.s. dex če biti u susjedstvu tako da čemo ga često posječivat...
Malo me je pogodila vest, ali sudeci po tome da imas malo dvoriste i da se nemas puno vremena brinuti se za oba, mislim da je i OK sto ces ga dati...
hvala što me podržavaš, nadam se da ova vjest i moja odluka neče utjecat na forum, da neče neki ljudi mislit da sam sad neka...neznam....
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.