Tako, malo da pričamo
+3
Kristina
Luna
Diva
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Tako, malo da pričamo
Mi smo pislai tam neke, sad sam večinom pita, a sutra pišemo zadaćnicu.... užas
e flatt...ja moram ićć...ak se tebi da..još možeš radit na forumu....
e sam daj malo razmisli il potraži sličicu koju da stavim tu fore na početku stranice...il je ova ok??...
ova di piše dogs rule...ak neznaš...
hehe
ajde idem
PUSSEK & POZZ
e sam daj malo razmisli il potraži sličicu koju da stavim tu fore na početku stranice...il je ova ok??...
ova di piše dogs rule...ak neznaš...
hehe
ajde idem
PUSSEK & POZZ
e neču stavljat statuse jer se kao prvo ne vide na crnoj a kao drugo glupo mi je to...hehe
ok, da, zato što bi neki samo pisali bezveze neke postiche koji sadrže jikjlijijiwejiwjeiwjei ili nekog smajlića
imam jednu bad news. nešto sam se prehladila pa neidem u školu i idem kod bake i dede u Daruvar
Tako da do petka neču moć pisat postiche i dr.
Ali kada se vratim sve ču tp nadoknadit
Tako da do petka neču moć pisat postiche i dr.
Ali kada se vratim sve ču tp nadoknadit
ma samo do petka , onda dolazim doma
Sve ču nadoknadit, napisat ću puno posteka
Ali postoji još jedan problem. kad dolaze novi članovi i to men dođe na msn da potvrdim njihov korisnički račun. jel i tebi to dolazi?
Sve ču nadoknadit, napisat ću puno posteka
Ali postoji još jedan problem. kad dolaze novi članovi i to men dođe na msn da potvrdim njihov korisnički račun. jel i tebi to dolazi?
Dobra vijest!!!!! Evo me natrag!!!!
Nisam bila od ponedjeljka tako da ću sad sve nadoknadit!!!!!
Nisam bila od ponedjeljka tako da ću sad sve nadoknadit!!!!!
e cure...danas neču moć bit dugo...sutra idem u grad s mamom pa onda u školu tak da sad moram napisat zadaću.....
otvorite neke nove topice i pozovite što više pasoljupca....
cure: najbolje ste!!
čujemo se još.....
bay bay
otvorite neke nove topice i pozovite što više pasoljupca....
cure: najbolje ste!!
čujemo se još.....
bay bay
Aha, hocu!
Samo da pitam tebe (strucno lice hehe)!
Juce smo u setnji upoznale jednog crnog psa koji mi se cini da je retriver, crn je i dosta (po obliku) podseca na flattere, ali znam da nije flat jer ima kratku dlaku! Da li mislis da je rasan (ako da koje rase) ili mozda neki mesanac (npr. flata)...
Nazalost nemam sliku...
Samo da pitam tebe (strucno lice hehe)!
Juce smo u setnji upoznale jednog crnog psa koji mi se cini da je retriver, crn je i dosta (po obliku) podseca na flattere, ali znam da nije flat jer ima kratku dlaku! Da li mislis da je rasan (ako da koje rase) ili mozda neki mesanac (npr. flata)...
Nazalost nemam sliku...
neznam .... pod pasminama ti je howart, on dosta sliči na goldena ia flatta samo on ima malo dužu dllaku, al može bit da je ovaj ošišan, ili je možda to flatt ošišan... ako ga još jednom vidiš, probaj ga slikat ... nebi znala ovak napamet, a nikad se nezna ... možda je i neki mješanac flatta ili goldena križan s nekim crnim psom ...
E .... ajde glasajte u anketi za boju newfaundlada pa da možemo komentirat ...
Trebala bi nam doč jedna nova članica , Mirna . Ona ima zlatne retriver , točnije njena mama ima uzgajivačnicu happy compani , također se bavi junior handlingom, (na njima je treća ili druga) Bila je samo 10 puta ali joj super ide ...
Uskoro će ona doć .... dont wory hihihih.
Cura je super i zabavna ...
Uskoro će ona doć .... dont wory hihihih.
Cura je super i zabavna ...
Ako hočete glasajte za nas na pedigreeovoj igri : http://www.pedigree.com.hr
e vidla sam sliku od Dive na pedigreeovoj stranici i naravno glasala sam! Barnye je bio izabran za psa mjeseca rujna 2006. na toj stranici,sa slikom koja je na avatru
aha, vidjela sam ... hvala za glas
p.s - Mirna se registrirala pa ako vam je stiglo da ju prihvatite... ak jeste hvala ...
p.s - Mirna se registrirala pa ako vam je stiglo da ju prihvatite... ak jeste hvala ...
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.