Koliko puta na dan hraniti stence?
4 posters
Stranica 1 / 1.
Neki kazu 3 puta na dan,no ja se s tim nebi slozila.
Tako znaju dobiti gastritis jer se prevelika kolicina hrane "utrpava" u njegov trbuscic koji je jako osjetljiv.
Kada sam dobila Azy,mi smo nju hranili 5 puta na dan,pa svaki mjesec(sto je ona bila starija)smo smanjivali obroke na 4,pa na 3,pa na 2 obroka dnevno.
Tako se trbuscic navikne i nema problema.
Podjelite i vi iskustva sa nama!
Neki kazu 3 puta na dan,no ja se s tim nebi slozila.
Tako znaju dobiti gastritis jer se prevelika kolicina hrane "utrpava" u njegov trbuscic koji je jako osjetljiv.
Kada sam dobila Azy,mi smo nju hranili 5 puta na dan,pa svaki mjesec(sto je ona bila starija)smo smanjivali obroke na 4,pa na 3,pa na 2 obroka dnevno.
Tako se trbuscic navikne i nema problema.
Podjelite i vi iskustva sa nama!
Re: Koliko puta na dan hraniti stence?
ja baš nemam previše iskustva s tim hranjenjem štenaca jer smo dobili Divu s 1,5 godinom....
Sada ću malo proučavat tu temu pa ču rado prenijeti svoja mišljenja i dr...
p.s. - respect za otvaranje novih tema
Sada ću malo proučavat tu temu pa ču rado prenijeti svoja mišljenja i dr...
p.s. - respect za otvaranje novih tema
Ja sam svoje maale štence počela hranit kad su polako puštali cice, onak kad su im zubiči počeli rast, njig je bilo 10, a Luna ima 9 cica ( amazing dog) tako da sam ih nadohranjivala onim mljekom, to je bilo preeslatko...
uglavnom, davala sam im to mljeko a poslje sam im svašta zdravo mixala, a najčešče smočenu hranu pa u mixer...
sad se točno ne sječam kolko puta na dan sam ih hranila al mislim da sam ili 3 puta ili 4 ...
p.s. dal neko od vas planira imat leglo???
Ak trebate savjet: tu sam...biwa sam babica...
uglavnom, davala sam im to mljeko a poslje sam im svašta zdravo mixala, a najčešče smočenu hranu pa u mixer...
sad se točno ne sječam kolko puta na dan sam ih hranila al mislim da sam ili 3 puta ili 4 ...
p.s. dal neko od vas planira imat leglo???
Ak trebate savjet: tu sam...biwa sam babica...
Ja planiram leglo , ali tek malo kasnije .... u svakom slučaju ... znam kome se obratiti
I ja planiram leglo 2009. ili 2010. godine pa u svakom slucaju drago mi je da se imam kome obratiti!
Naravno da se uvjek možete meni obratit, uglavnom htjela sam reč da mi je to bilo jedno od najljepših iskustva u životu....
a pogotovo kad su onak mali, ko buhtlice...
Naravno cure morat čete pomagat Divii ili Jingles oko porođaja, nadam se da niste gadljive...heehee...onak kad ti ide jest kuja posteljucu,..hhhh
Luna je pojela svih 10....[/b]
a pogotovo kad su onak mali, ko buhtlice...
Naravno cure morat čete pomagat Divii ili Jingles oko porođaja, nadam se da niste gadljive...heehee...onak kad ti ide jest kuja posteljucu,..hhhh
Luna je pojela svih 10....[/b]
znam ... a i mama će mi pomoč tj. nas dvije čemo pomoč Divi da bude sve u redu... uglavnom hvala što se nudiš pomoći ...
Stranica 1 / 1.