Ravnodlaki retriver
2 posters
Stranica 1 / 1.
Ravnodlaki retriver
Evo malo i o meni najdražim flatovima
Nastanak: ravnodlaki retriveri nasatali su 1800. g u Velikoj Britaniji križanjem irskog setera i newfaundlanda.
Opis pasmine: visina je oko 58 cm. Glava je izdužena i lijepo oblikovana. Čeljusti su su prostrane i snažne. Oči su smeđe ili tamno smeđe, inteligentnog izraza. Uši su malene i priljubljene uz glavu , prsni koš dubok i širok, leđa ravna , rep nošen iznad linije leđa, prednje noge savršeno ravne a stražnje mišićave. šape su okrugle i čvrste. Dlaka je gusta, glatka . fina, crna ili boja jetre.
Narav: poslušan, lako odgojiv, inteligentan, privržen, strpljiv s djecom
Zdravstveni problemi: maligni tumori, displazija kuka, epilepsija, progesivna atrofija retine, diabetes
Ovo je osnovno,
crni flat
smeđi flat
žuti flat(oni nemogu dobiti rodovnicu;()
Nastanak: ravnodlaki retriveri nasatali su 1800. g u Velikoj Britaniji križanjem irskog setera i newfaundlanda.
Opis pasmine: visina je oko 58 cm. Glava je izdužena i lijepo oblikovana. Čeljusti su su prostrane i snažne. Oči su smeđe ili tamno smeđe, inteligentnog izraza. Uši su malene i priljubljene uz glavu , prsni koš dubok i širok, leđa ravna , rep nošen iznad linije leđa, prednje noge savršeno ravne a stražnje mišićave. šape su okrugle i čvrste. Dlaka je gusta, glatka . fina, crna ili boja jetre.
Narav: poslušan, lako odgojiv, inteligentan, privržen, strpljiv s djecom
Zdravstveni problemi: maligni tumori, displazija kuka, epilepsija, progesivna atrofija retine, diabetes
Ovo je osnovno,
crni flat
smeđi flat
žuti flat(oni nemogu dobiti rodovnicu;()
Re: Ravnodlaki retriver
pa ovaj žuti je skoro isti(ili čak isti) ko golden....
Al uglavnom super si to napisala i odlične su slike...!!
Al uglavnom super si to napisala i odlične su slike...!!
Re: Ravnodlaki retriver
u ovim knjigama kaj ja imam nema ravnodlakog retrivera....
A sad ću za božić il kaj več tražit veliku enciklopediju pasa...wee
A sad ću za božić il kaj več tražit veliku enciklopediju pasa...wee
Stranica 1 / 1.